Felinar Argintiu 26x14x14 cm

2488/A
Rating 

Accesoriu pentru monumente funerare

403,00 lei
cu TVA
Cantitate
In stoc

Descriere

Felinarul din aluminiu argintiu pentru monumente funerare este o piesă elegantă și discretă, concepută să aducă un sentiment de pace și solemnitate în cadrul cimitirelor sau locurilor de comemorare. Are o structură robustă, fabricată din aluminiu de înaltă calitate, ce îi oferă durabilitate în fața condițiilor exterioare.
Designul său simplu, dar frumos, îi permite să se integreze armonios în diverse stiluri de monumente funerare. Suprafața din aluminiu argintiu îi conferă o strălucire discretă, reflectând razele soarelui sau lumina lunii pentru a crea o atmosferă liniștitoare pe timp de noapte.
Felinarul dispune de o usa frontala, asigurând astfel protecția împotriva intemperiilor. În interior, dispune de un suport pentru o lumânare sau o flacără artificială, care oferă o lumină blândă și călduroasă.

Dimensiuni:Inlatime 26 cm, latime 14 cm

Felinarul este de obicei fixat pe un suport sau o bază solidă, care poate fi integrată în monumentul funerar sau plasată în apropierea acestuia. Montajul implica utilizarea unor șuruburi,  pentru a asigura stabilitatea și securitatea felinarului.

Această piesă delicată de aluminiu argintiu adaugă un element simbolic de amintire și respect pentru cei plecați și reprezintă o alegere potrivită pentru monumentele funerare dedicate persoanelor dragi.

Detalii ale produsului
2488/A
41 Produse
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Felinar Argintiu 26x14x14 cm

Felinar Argintiu 26x14x14 cm

Accesoriu pentru monumente funerare

Scrie-ti recenzia
14 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook