Amintirea ne face numuritori iar imaginea ne tine aproape

Așa cum produsele noastre trec peste testul timpului, la fel își păstrează integritatea și echipa Italcer Fotoceramica incă din 2008, din dorința de a ajuta familiile în alegerea și crearea omagiilor celor dragi. Un memorial este mult mai mult decât o marcare a unui loc de veci. Este o amintire tangibilă a unei vieți pline de lucruri frumoase.

Chipul celor dragi va fi prezent mereu prin fotoceramica realizata la o calitate superioara pe diferite suporturi de inalta calitate: carti sau pergamente din portelan, fotocristal, medalioane, etc .

Opțiunile tale sunt nelimitate, iar memorialul tău va fi cu adevarat unic: Literele si cifrele de bronz vor ramane o marturie peste timp a trecerii prin viata; felinare sau vaze de flori pot lumina si imbogati o piatra funerara, la fel cum crucile, aplicatiile de bronz sau ingerii din marmura, dau un plus de eleganta si distinctie. Satisfacția dumneavoastră combinată cu garanția noastră scrisă, pentru fiecare produs , vă va oferi linisțea sufletească a unei decizii bine luate.

Alegerea ta îi va onora pe cei dragi și le va aduce un ultim tribut peste timpuri…

icon

Livrare Gratuită

Pentru comenzi de peste 500 RON

icon

Retur Produse

15 zile pentru retur

icon

Support 24/7

Asistență pre și post vânzare

icon

Plăți securizate

Plata noastră securizată cu SSL

Urmariti-ne pe Facebook