Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi.

Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea produselor comandate.

Legislatia romana prevede: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului." (Ordonanta Guvernului nr. 130/2000).

Clientii nostrii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura sau murdarie, in termen de 15 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, DOAR IN SCRIS, pe adresa de email din pagina de contact, mentionand numarul comenzii, numele intreg si adresa dvs. precum si codul produselor pe care doriti sa le returnati.

Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau pe sisteme messenger.

Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare ( absenta petelor, zgaraieturilor, semne de uzura, etc ), S.C Italcer Fotoceramica SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii returului.

Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara.

Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

Urmariti-ne pe Facebook