• Banner

Fotoceramica

Fotoceramica


      Italcer Fotoceramica, prezenta din 2008 pe piata acestui sector delicat de productie, s-a specializat în elaborarea grafică si transferul de imagini pe diferite suprafete(ceramica, portelan, sticla, etc). Activitatea se concentreaza si pe recuperarea sau modificarea fotografiilor vechi, restabilind frumusețea lor originală și făcându-le unice și inalterabile în timp, prin procesul delicat de imprimare pe porțelan.

Cu experiența acumulata de-a lungul timpului, Italcer Fotoceramica, obține un produs foarte prețios, unic în culori și manopera, care va păstra vie memoria celor dragi, în fiecare dintre noi …

     

      Istorie

În 2008, Italcer Fotoceramica, profesionisti deja calificati în domeniul ceramicii, decide să intre în fascinantul și dificilul sector al fotoceramicii.

În acel moment, producția urma procedurile tradiționale și era exclusiv în alb și negru. Colorarea, dacă a fost necesară, a fost efectuată manual, prin colorarea fiecarui detaliu, unul câte unul.

Acest lucru a făcut din fiecare imagine o piesă unică și, în unele cazuri, o mica capodoperă.

Cu multa  tenacitate și profesionalism, Italcer Fotoceramica, an de an, își impune numele pe piață. Căutarea constantă a celor mai bune soluții tehnice pentru a perfecționa metoda de lucru, pentru a o face mai valoroasa și mai durabilă, permite  să obțină o metodologie de lucru destinată să îmbunătățească calitatea produsului.

Astăzi Italcer Fotoceramica este una dintre cele mai apreciate firme din lumea fotoceramicii din Romania.  Acum, sistemul de producție s-a schimbat total, anii de experimentare și cercetare tehnologică au dat roade, crescând semnificativ producția si calitatea.

În ciuda imbunatatirilor tehnologice , produsul necesita în continuare interventie personalizata. Dar tocmai imbinarea dintre inovație ,tradiție si manufactura mentine secretul reusitei, in a oferi clientului un produs fotografic de înalta calitate, culori și manoperă. Toate acestea au facut ca Italcer Fotoceramica sa ocupe, in mod cert, un loc fruntas in Romania.

      

Sunt 37 produse.

Se afiseaza 1-20 din 37 produs(e)
Filtre active

Urmariti-ne pe Facebook