Felhasználási feltételek az italcerfotoceramica.ro weboldalához

1,Meghatározások
1.1.A dokumentum tartalmában a nagybetüs szavaknak van meghatározott jelentése:
VÉDJEGYEK: az S.C. ITALCER FOTOCERAMICA
S.R.L védjegyei, mint például de nem kizárólagosan,
a neve ITALCER.
WEBOLDAL:az Italcer inernet weboldala, a www.italcerfotoceramica.ro, Itt a felhasználó a szolgáltatások és termékekről és az Italcer üzleteiről kap informáciot.
ITALCER: a S.C. Italcer fotoceramica S.R.L. székhelye:Kolozsvar, Str. Paris 133,J12/2202/2011,RO 29045779
FELHASZNÁLÓ:az a személy,aki elfogadja a WEBOLDAL FELTÉTELEIT a magán,vagy professzionális érdekeire.
HELYTELEN FELHASZNÁLÁS:károkat okozó felhasználás.
2.Weboldal tartalma
2.1.Aweboldal tartalmaz közérdekü információt az ITALCER
-röl,forgalmazott termékeiről,partnereiről és különböző hasznos információt.
2.2Az informaciók ingyenesek a felhasználók részére. Bizonyos szolgáltatásokhoz es információkhoz az ITALCER fenntartja a jogát,hogy fizetés ellenében jutassa a FELHASZNÁLÓT.
2.3. ITALCER szellemi tulajdona a weboldal tartalma es bemutatása ,védjeggyel megjelenő tartalma.
A FELHASZNALÓ kötelessége,hogy tiszteletben tartsa az ITALCER szellemi tulajdonát.
3.Weboldal helhasználása
3.1.A FELHASZNÁLÓ kötelezi magát,hogy ne éljen vissza a weboldal helhasználásával.
4. ITALCER FOTOCERAMICA S.R.L felelösség korlátozása
4.1. Az ITALCER A felelősség korlátozása 
Az eladó nem vállal semminemű felelősséget az fotokeramia.hu Internet Áruházhoz való csatlakozás során használt technikai (hardver, szoftver) és vagy kommunikációs (internet) infrastruktúra által okozott hibákért, kellemetlenségekért, közvetlen vagy közvetett károkért függetlenül attól, hogy az a szerver vagy a kliens oldali üzemszerű vagy rendkívüli, nem üzemszerű működésből adódott.
4.2.Helytelen informáciok,akciok ,árak esetében a legrövidebb időben értesítjuk vásárloinkat telefonon ,illetve e-mailban és a szallitást leállitjuk.
4.3.A webáruházi árak tájékoztató jellegüek es bejelentés nelkül modosítások lehetségesek.Akcióink a meghirdetetett ideig ,illetve a meglévő készletek mennyiségének erejéig léteznek. Az ITALCER WEBÁRUHÁZ és az üzletti árak között eltérések lehetségesek.A WEBÁRUHÁZBÓL megrendelt termékek a megjelenő árakkal érvényesek es a raktárkeszlet erejéig szállitjuk,számitasban véve a bejövő rendelés időpontját.Ha elfogynak a megrendelt termékek az ITALCER cég képviselője más hasonló terméket ajánl a vásárlo figyelmében .
4.4.A WEBARUHAZBAN megjeleno termekek kepei elteroek lehetnek az eredeti termektol,mivel a termelo megvaltoztathatja a termek kivitelezeset.
4.5. Az ITALCER fennt tartja a jogot a WEBARUHAZ informacioinak a valtoztatasara.
4.6. A WEBARUHAZ barmilyen termek,vagy szolgaltatas problemaja,amit a FELHASZNALO irasban jelez,15 munkanap alatt oldhato meg baratsagos megeggyezessel.
4.7.Az ITALCER nem felel veszteseggekre,hibakra,melyek a Felhasznalasi feltetelek semmibe vetele miatt tortentek.
4.8.ITALCER nem felel azokert a karokert mely a WEBOLDAL es itt megjeleno linkek hibas mukodese okoz.
4.9.Az ITALCER internet Bongeszoje biztositja a optimalis WEBARUHAZ az Internet explorer 6 hasznalataval.
4.10. 48 oran belul barmilyen termekkel kapcsolatos reklamaciot kell jelenteni.
4.11.Az online megrendeles fizetesi modszere :keszpenz fizetes,szallitaskor,online banki kartyaval,fizetesi utalvannyal.Amennyiben online fizet bankkartyaval,csak ,visszajalzes utan kaphatja meg a megrendelt termeket. Ha ez nem tortenik meg penze visszakerul a bankszamlajara.(A megrendeles feldolgozasa 48 ora.) 
4.12.A megrendeles beiktatasa nem jelenti a visszajelzest is.A megrendeles atvetele es feldolgozasa utan vevoszolgalati munkatarsaink 1-3 munkanapon belul kuldik a termeket.
4.13.Kulonbozo unnepnapok alkalmaval a megrendelt termekek feldolgozasa es kuldese 7-10 munkanap.
5,6, Az ITALCERFOT
OCERAMICA.ro WEBARUHAZ-hoz valo hozzaferes miatt a FELHASZNALO elfogadja az eladó birtokába került mindennemű személyes adatai feldolgozasat. Az általános adatvédelmi előírások az irányadóak. A személyes adatok felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának megfelelően történik.

Az eladó ITALCER a vásárlók adatait kizárólag a vásárlás teljesítése, és a vásárlási feltételeinek későbbi bizonyításának érdekében, illetve a látogató által kért hírlevél rendelkezésre bocsátása érdekében, tárolja, illetve használja fel.
7.Hozzaferes korlatozas ,feliratkozas es kiiratkozas-A hirlevelekben megkapjak a feliratkozashoz ,kiiratkozashoz valo felteteleket.A felhasznalo feliratkozasnal kerhetnek nevet email cimet ,szemelyi szamot,ceg nevet.A kiiratkozas kerelem azonnal lehetseges.
Az “Ajanlas” resznel be kell irni az ajanlott szemely adatait email cimet.Igy a rendszer egy meghivot kuld ,hogy latogassa meg az ITALCER weboldalt.Mas keres es informaciot kerelem nelkul nem kuldenek.
8. ITALCERFOTOCERAMICA.ro weboldalon használt cookie-it a felhasznalo lemezen tarolja elosegitve ezzel a konnyebb weboldalon valo keresgeelest.Partnereink reklamozasi celbol felhasznalhatjak a weboldal cookie-jat.
9.Linkek-ez a weboldal tartalmaz linkeket mas wboldalakrol.a SC ITALCER FOTOCERAMICA SRLnem felelos a masok altal gyakorolt adatvedelmi szabalyzatert.
10.Az ITALCERHEZ intezett irasos,datumozott kerelmeket a 677/2001-es adatvedelmi torveny ertelmeben a ceg koteles visszaigazolni a felhasznaloknak
a) ha feldolgozza ,vagy nem szemelyes adataikat
b)atdolgozza,aktualizalja,torolje 
c) leallitsa a szemelyes adatok feldolgozasat
11.A https://www.italcerfotoceramica.ro/contacts/.oldalon ,illetve a beiratkozas oldalon kijavitsuk ,aktualizaljuk,toroljuk a szemelyes adatokat.Emailben ertesitjuk felhasznaloinkat,barmilyan valtozasrol.
12.Biztonsag-ez a weboldal az SSL titkosítási rendszer hasznalva, Microsoft Internet Explorer böngésző ablak also reszen egy kis lakat szimbolumot tuntet fel.Ezaltal a felhasznalo szemelyes adatai vedve leszn
ek.
A Segitseg reszlegnel tobb informaciot talanak a weboldal altal alkalmazott vedelmi kovetelmenyeknel.
TORVENYHOZAS
Fogyasztovedelmi torveny: szam 363/2007 tisztessegtelen kereskedelmi gyakorlat elleni kuzdelem,az europai jogszabályokkal valo szabályozás harmonizálása .
Termekeladas es szavatossagi torveny:szam449/2003
Fogyasztovedelmi torvenyrendelet:szam 21/1992
Fogyasztovedelmi torvenyrendelet :szam 34/2014 tavolleti szerzodes

ITALCER:tarsasag,ceg- SC ITALCER FOTOCERAMICA SRL,szekhely Kolozsvar ,Parizs utca 133 szam, beiktatva a Kolozsvar-Napocai Ceg Reisztralasnal (Registrul Comertului Cluj Napoca) J12/2202/2011; RO29045779-egyedi azonosito kod

Kövess minket Facebook-on